Dit evenement vindt helaas niet meer plaats bij het MediaCafé.

Jarenlang heb jij als gast kunnen genieten van een uitzending bijwonen inclusief een hapje en een drankje. Helaas kun je de uitzending hier niet meer bijwonen… Je bent wel van harte welkom voor een hapje en een drankje.

De wereld draait door uitzending bijwonen

Iedereen heeft natuurlijk weleens een uitzending van de wereld draait door gekeken. Wil jij een uitzending van DWDD bijwonen? Tijdens de uitzending van de wereld draait door zit de zaal altijd vol met DWDD publiek. Lijkt het jou leuk om Matthijs van Nieuwkerk eens van dichtbij te zien? Dan kun je zelf een DWDD uitzending bijwonen!

De altijd spetterende en spraakmakende uitzendingen van Nederlands leukste en populairste talkshow worden elke werkdag LIVE vanuit de NEP Studio op het bruisende Westergasterrein in Amsterdam uitgezonden. De uitzendingen van de wereld draait door zijn altijd live en begint dus net als op televisie om 19.00 uur en eindigt rond 19.50 uur.

Dineren voor of na de DWDD uitzending?

De Wereld Draait Door gasten

Elke doordeweekse dag in het televisieseizoen wordt bij het Mediacafé in Amsterdam live De Wereld Draait Door uitgezonden met altijd zeer spraakmakende gasten. De DWDD gasten zorgen voor een leuke uitzending en het is natuurlijk gaaf om jouw favoriete bekende Nederlander eens van dichtbij de actualiteiten van die dag te zien bespreken.

Het publiek voor dit programma, waar jij straks onderdeel van uit kunt maken, betreedt tussen 18.00 en 18.15 uur de studio waar er iedere dag een introductie van de gasten van die dag, door niemand minder dan de presentator zelf plaats vindt. Ook het muzikaal voorconcert van de band(s) die er deze dag spelen wordt door de De Wereld Draait Door gasten bewonderd. Welke gasten er binnenkort te zien zijn kun je op de website van De wereld Draait Door vinden.

De Wereld Draait Door Tickets

Om de uitzending bij te wonen kun je online een kaartje kopen. DWDD tickets kun krijgen via de website van de Wereld Draait door.

De Wereld Draait Door Restaurant: Maak er een leuk dagje uit van…

Wil jij er een leuk uitje van maken? Uiteraard is het leuk om zowel voor als na de uitzending te genieten van een lekker hapje en drankje bij een van de mooiste plekken van Amsterdam. Het Mediacafé zorgt al sinds jaar en dag het eten van Matthijs van Nieuwkerk. Mediacafé Amsterdam staat dan ook bekend als het ”De Wereld Draait Door Restaurant”. Mediacafé heeft een wekelijks wisselend en seizoensgebonden menu. We hebben een uitgebreide bierselectie en een zeer diverse wijnkaart. De ideale plek voor een zeer uitgebreid diner. Uiteraard kun je ook na afloop langskomen voor een lekkere borrelhap, snack en een borreltje of glaasje fris.

Dineren en of borrelen bij het Mediacafé:

Heerlijk Eten & Drinken

Een wekelijks wisselend seizoensgebonden menu en een breed scala aan lokale biertjes en heerlijke wijnen.
Bekijk Menu

Unieke locatie

Een dag even de drukke stad uit op het mooiste monumentale autovrije terrein van Amsterdam.
Bekijk Afbeeldingen

Leuke bediening

In de avond al leuke bediening en overdag een topteam met een verstandelijke beperking
Sfeerimpressie

Wil jij DWDD bijwonen zonder knorrende maag?

Schuif gezellig aan vanaf 17:00 zodat je ruim de tijd hebt om lekker te genieten van onze prachtige locatie.

Benieuwd wat er op ons menu staat?

Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen...