Wil jij een tv uitzending bijwonen? Maak er een leuk avondje uit van…

Kies voor een volledig verzorgd arrangement vanaf slechts €25,- inclusief:

✓ Ticket voor de uitzending
✓ Volwaardig 3 gangen menu
✓ Gezelligste restaurant van de Westergasfabriek
✓ Geopend vanaf 16:00 uur
✓ Maak er een gezellig avondje uit van!

Wij zijn hofleverancier voor onder andere programma’s als Pauw, DWDD, Jinek & M.

De studio waar de opnames voor deze programma’s plaatsvinden (de NEP Studio) is gevestigd in hetzelfde gebouw als het Mediacafe. Je vindt ons in misschien wel een van de mooiste omgevingen van Amsterdam, gelegen in het Westerpark, de Westergasfabriek.

Wij zijn dagelijks bezig om medewerkers, gasten en publiek van de bij ons uitgezonden programma’s te vermaken met eten en drinken. Met een wekelijks wisselend en seizoensgebonden menu laten wij een ieder zich bij ons thuisvoelen. Voor een uitgebreide (lokale) bierselectie, een diverse heerlijke wijnkaart met daarbij een uitgebreid diner kan je terecht bij het Mediacafé. Uiteraard ben je ook voor een borrelhap, snack, iets sterks of iets fris van harte welkom.

NIEUW
Uitzending ‘Laat op 1’. Je bent uitgenodigd.

Sinds 31 juli is Nadia Moussaid te zien in het nieuwe programma Laat op Eén en jij kan deze uitzending live bijwonen. Elke doordeweekse dag ben jij van harte welkom in onze studio bij de Westergasfabriek in Amsterdam.
Dagelijks zal zij spraakmakende gasten uit de politiek, entertainment, sportwereld en actualiteit ontvangen. Samen met haar gasten wordt er teruggeblikt op de afgelopen dagen maar ook zeker vooruitgekeken op de weken die komen gaan!

Nadia is een nieuw avontuur begonnen en omdat de Westergasfabriek haar 15 jarig bestaan viert, nemen wij de kosten van het ‘compleet avondje uit arrangement’ volledig voor onze rekening.

Jij als onze gast, mooier wordt het niet voor ons.

Ticket voor de uitzending
Culinair plateau.
Zomerse cocktail.

Uitzending M + driegangen menu

Margriet van der Linden bespreekt op haar eigen verrassende, uitgesproken en grappige wijze het nieuws van de dag en heeft een scherp oog voor maatschappelijke en culturele onderwerpen. Daarnaast is er elke dag een huisband aanwezig!

Geniet van wat onze keuken te bieden heeft in de vorm van een driegangen menu waarin u zelf aan kan geven of je bij het hoofdgerecht liever vegetarisch, vlees of vis eet! Tussendoor krijgt je een rondleiding door de studio’s en mooie plekken in de studio zijn gegarandeerd!

€25,-
Ticket voor de uitzending
Volwaardig driegangen menu
In het gezelligste restaurant van de Westergasfabriek

Uitzending Pauw + driegangen menu

Elke doordeweekse dag presenteert Jeroen Pauw vanuit Amsterdam live de talkshow Pauw. In de studio kunt u van dichtbij meemaken hoe Jeroen Pauw de gasten interviewt.

Geniet van wat onze keuken te bieden heeft in de vorm van een driegangen menu waarin u zelf aan kan geven of je bij het hoofdgerecht liever vegetarisch, vlees of vis eet! Tussendoor krijgt je een rondleiding door de studio’s en mooie plekken in de studio zijn gegarandeerd!

€25,-
Ticket voor de uitzending
Volwaardig driegangen menu
In het gezelligste restaurant van de Westergasfabriek
‘Bij het Mediacafé vind je elke week een wisselend menu, elke keer weer verassend’

Jinek

Dagelijks zal zij spraakmakende gasten uit de politiek, entertainment, sportwereld en actualiteit ontvangen. Er wordt teruggeblikt op de actualiteiten en voortuit gekeken op wat nog komt! Wij zorgen ervoor dat jij deze uitzending bij kunt wonen zonder knorrende maag.

We raden aan om aan te schuiven voor 20:00 zodat je ruim de tijd hebt om lekker te genieten. Het is uiteraard ook mogelijk om nog na te borrelen.

De Wereld Draait Door

De altijd spetterende en spraakmakende uitzendingen van Nederlands leukste en populairste talkshow komen elke werkdag LIVE vanuit de NEP Studio op het bruisende Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat jij deze uitzending bij kunt wonen zonder knorrende maag.

We raden aan om voor 17:00 aan te schuiven zodat je ruim de tijd hebt om lekker te genieten van het eten en de prachtige atmosfeer.

Eerst nog even kijken wat er op het menu staat?

Voorkom teleurstelling en reserveer van te voren...