Let op: in verband met corona zijn de uitzendingen helaas zonder publiek.

Wij zijn hofleverancier voor onder andere programma’s als DWDD en M.

De studio waar de opnames voor deze programma’s plaatsvinden (de NEP Studio) is gevestigd in hetzelfde gebouw als het MediaCafé. Je vindt ons in misschien wel een van de mooiste omgevingen van Amsterdam, gelegen in het Westerpark, de Westergasfabriek.

Wij zijn dagelijks bezig om medewerkers, gasten en publiek van de bij ons uitgezonden programma’s te vermaken met eten en drinken. Met een wekelijks wisselend en seizoensgebonden menu laten wij een ieder zich bij ons thuisvoelen. Voor een uitgebreide (lokale) bierselectie, een diverse heerlijke wijnkaart met daarbij een uitgebreid diner kan je terecht bij het Mediacafé. Uiteraard ben je ook voor een borrelhap, snack, iets sterks of iets fris van harte welkom.

De Wereld Draait Door

De altijd spetterende en spraakmakende uitzendingen van Nederlands leukste en populairste talkshow komen elke werkdag LIVE vanuit de NEP Studio op het bruisende Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat jij deze uitzending bij kunt wonen zonder knorrende maag.

We raden aan om voor 17:00 aan te schuiven zodat je ruim de tijd hebt om lekker te genieten van het eten en de prachtige atmosfeer.

‘Bij het Mediacafé vind je elke week een wisselend menu, elke keer weer verassend’

Margriet van der linden

Aan tafel ticket!
Aan tafel, zonder zorgen naar de uitzending, wij zorgen dat u zich aan niks ontbreekt, direct aan tafel kan, vóór of na de uitzending en met een goed gevulde maag de studio in kan of weer lekker naar huis.
Inclusief hoofdgerecht naar keuze: vlees, vis of vegetarisch.
Inclusief: drankje naar keuze.
Inclusief: Toegang tot de studio op speciale vip plekken

€20,-

Ticket voor de uitzending

In het gezelligste restaurant van de Westergasfabriek

Eerst nog even kijken wat er op het menu staat?

Voorkom teleurstelling en reserveer van te voren...