Pauw bijwonen?

Geniet vooraf van een heerlijke maaltijd,
Maak er een onvergetelijke avond van!

Dit evenement vindt helaas niet meer plaats bij het MediaCafé.

Jarenlang heb jij als gast kunnen genieten van een uitzending bijwonen inclusief een hapje en een drankje. Helaas kun je de uitzending hier niet meer bijwonen… Je bent wel van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Heerlijk Eten & Drinken

Een wekelijks wisselend seizoensgebonden menu en een breed scala aan lokale biertjes en heerlijke wijnen.
Bekijk Menu

Unieke locatie

Even een dagje de drukke stad uit naar het mooiste monumentale autovrije terrein van Amsterdam: de Westergasfabriek.
Bekijk Locatie

Leuke bediending

In de avond ontzettend leuke bediening en overdag een topteam met een verstandelijke beperking.

Sfeerimpressie

Locatie: Mediacafé Amsterdam (Westergasfabriek)
Datum: Iedere werkdag
Tijd aanwezig: 22:00 uur (voor uitzending)

Pauw bijwonen

Tijdens het televisieseizoen wordt elke werkdag de latenight talkshow van Jeroen Pauw bij Mediacafé Amsterdam uitgezonden. Wil jij Pauw bijwonen? PAUW is weer te zien op de buis. Jeroen Pauw nodigt elke werkdag meerdere gasten uit om over uiteenlopende onderwerpen te discussiëren. Mis het niet!

De altijd charismatische en spraakmakende uitzendingen van Pauw zijn elke werkdag LIVE vanuit de NEP Studio op het bruisende Westergasterrein in Amsterdam te aanschouwen. De uitzending van Pauw is live en begint dus net als op televisie om 23:00 en eindigt rond 24:00 uur.

Gasten Pauw

In de studio kunt u van dichtbij meemaken hoe Jeroen Pauw de Pauw gasten interviewt. Elke dag praten Jeroen en zijn Pauw gasten over allerlei zaken die in de wereld gebeuren. Wie er te gast zijn kun je lezen op de website van Pauw. Het publiek betreedt de studio rond 22.30 uur en zal tot ongeveer 24.00 uur in de studio vertoeven.

Kaartjes Pauw

Als het je leuk lijkt om de uitzending van Pauw bij te wonen kun je online een kaartje kopen. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Tvtickets.

Maak er een dagje uit van…

Wil je vooraf dineren in een unieke televisie omgeving dan kun je een tafel reserveren en genieten van het Pauw Restaurant bij het Mediacafé. Wij raden je aan om uiterlijk 20.30 uur aan te houden bij het maken van een reservering. Het Mediacafé zorgt ervoor dat jij deze uitzending bij kunt wonen zonder knorrende maag. Uiteraard is het ook mogelijk om na de uitzending nog gezellig een borreltje te drinken in het Mediacafé. Lijk het jou leuk om bij ons te komen eten en ook de uitzending van Pauw bij te wonen? Koop dan een arrangement.

Het Mediacafé is hofleverancier van Pauw

Eet jij tijdens deze gezellig avond het zelfde als Jeroen?

* Voorafgaand aan de uitzending bent je van harte welkom om bij ons te dineren of een drankje te drinken. We raden je aan om uiterlijk 20:30 uur bij ons te arriveren voor het diner. Na de uitzending ben je uiteraard weer welkom voor een borrel of glaasje fris en een borrelhapje.

Hoe werkt het?

Koop je ticket

Op de website van tvtickets.nl koop je ticket voor de uitzending in combinatie met een driegangen diner.

Geniet van de uitzending

Met een gevulde maag mag je plaatsnemen in de studio en nog eens volop genieten van het bijwonen van de uitzending. Als je zin hebt kom je daarna nog een drankje drinken. Een geslaagde avond!

Eerst nog even kijken wat er op het menu staat?